Jump to content








Welcome to Ford Escape Forum


Sign In 

Create Account
Welcome to Ford Escape Forum, like most online communities you must register to create topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Ford Escape Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

2017 Escape Remote start issues


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   supercrewser

supercrewser

    New Escape Member

  • Escape Member
  • 1 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • LocationOhio
  • Current Vehicle:2017 Escape

Posted 17 November 2016 - 04:50 PM

My wife just purchased a 2017 Escape Se 2.0. Im having trouble getting the front defroster to work when the car is remote started.

I have all the settings correct I think. Any advice?



#2 OFFLINE   PajamaGuy

PajamaGuy

    New Escape Member

  • Escape Member
  • 4 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • LocationMA
  • Current Vehicle:2017 Escape Titanium w/ Everything

Posted 10 March 2017 - 08:17 AM

Dang, I just saw this and nobody's responded?  Set the Remote Start Climate setting to "AUTOMATIC" rather than "Last Settings" - for me it does a much better job.


PJ

I used to be a rocket scientist!













Privacy Policy Terms of Service ·