Jump to content








Welcome to Ford Escape Forum


Sign In 

Create Account
Welcome to Ford Escape Forum, like most online communities you must register to create topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Ford Escape Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

Fuel Smell, Slow Start up....


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 OFFLINE   bigkiang

bigkiang

    New Escape Member

  • Escape Member
  • 1 posts
  • Region:Canada Atlantic Provinces
  • LocationNova Scotia
  • Current Vehicle:2005 Escape 3.0

Posted 23 July 2013 - 09:11 AM

Hello Forum,

I have a quick one for the experts.  2005 3.0 Duratec starts lazy and smells of fuel when first fired up.  Engine light comes on (occassionally) and I can't remember the code but it was something to do with Fuel Pressure too high (or low) can't quite remember.....  Sorry.  Is this necessarily a Fuel Rail Pressure Sensor.  I will get a code reader and test for pending codes again.  Thank you for any advice.  Sorry I haven'tt much to go on right now.  B

 



#2 OFFLINE   Thelegend

Thelegend

    New Escape Member

  • Escape Member
  • 94 posts
  • Region:Decline

Posted 11 October 2013 - 09:06 AM

Have you taken it in?



#3 OFFLINE   Carguy1981

Carguy1981

    New Escape Member

  • Escape Member
  • 49 posts
  • Region:Decline

Posted 13 October 2013 - 04:01 PM

Sounds like something is loose?














Privacy Policy Terms of Service ·