Jump to content








Welcome to Ford Escape Forum


Sign In 

Create Account
Welcome to Ford Escape Forum, like most online communities you must register to create topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Ford Escape Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Photo

2011 escape XLT front sway bar links


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 OFFLINE   gramps escape

gramps escape

    New Escape Member

  • Escape Member
  • 2 posts
  • Region:U.S. Northeast
  • LocationPisstburgh, Pa
  • Current Vehicle:2011 Ford escape XLT

Posted 24 September 2017 - 08:09 AM

Hi all,  I am new to this site so I hope I am doing this correctly.  I have a 2011 Escape XLT and I recently replaced the front Sway Bar Links to correct the clunking noises on bumpy roads. My local Auto Zone sold me Moog links saying they are O.E.M. and exact fit.  I installed them no problem and they eliminated the noises.  Afterward I noticed on the driver side the top of the new Link which is slightly bigger than the original just barely clears the cable mounted on the inner fender well going to the wheel sensor. This happens with the steering wheel turned about 1/4 turn to the left.  Straight ahead , to the right or full left is plenty of clearance. Just wondering if anyone else has experienced this.  Appreciate any comments or discusions.














Privacy Policy Terms of Service ·