Jump to content








Welcome to Ford Escape Forum


Sign In 

Create Account
Welcome to Ford Escape Forum, like most online communities you must register to create topics or post in our community, but don't worry this is a simple free process that requires minimal information for you to signup. Be apart of Ford Escape Forum by signing in or creating an account.
  • Start new topics and reply to others
  • Subscribe to topics and forums to get email updates
  • Get your own profile page and make new friends
  • Send personal messages to other members
  • Create a photo album and post images. . .more!
Click here to create an account
 
Guest Message by DevFuse

Photo
- - - - -

battery....alternator...worse?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 OFFLINE   fyrfytr

fyrfytr

    New Escape Member

  • Escape Member
  • 1 posts
  • Region:U.S. Great Lakes
  • LocationDayton Ohio
  • Current Vehicle:2004 XLT

Posted 12 December 2013 - 09:39 AM

We have a 2004 XLT that we have been having intermittent issues with a dead battery. Up till the last few weeks there was no pattern as to why it needed jumped, and now its every time. We have a jump pack so its not a significant issue, just now a pattern or an inconvenient problem.

What baffles me is that when we try and start it it clicks like a battery, yet the interior lights are always on, the security system still works and the clock always has the right time.

#2 OFFLINE   ray

ray

    New Escape Member

  • Escape Member
  • 69 posts
  • LocationMichigan
  • Current Vehicle:Ford

Posted 18 December 2013 - 11:55 AM

It might be a dirty cable leading to the starter motor.














Privacy Policy Terms of Service ·