Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'abs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Ford Escape Forum
    • Welcome
    • Forum Help & Suggestions
  • Ford Escape Social Forum
    • Articles, News & Reviews
    • Buying, Leasing & Ordering
    • Competing Products
    • Lounge
    • Super News Ticker
  • Ford Escape Modifications & Tech
    • Accessories and Modifications
    • Appearance
    • Audio, Navigation & SYNC
    • Alarms, Key Fobs & Locks
    • Brakes, Chassis & Suspension
    • Cargo, Hauling, Roof Racks & Towing
    • Glass, Lenses, Lighting & Mirrors
    • Cooling & Heating
    • Interior
    • Electrical
    • Exterior
    • Maintenance, Recalls & Technical Service Bulletins
    • SYNC Forum
    • Wheels & Tires
  • Ford Escape: Powertrain
    • Mod & Tech
    • FWD, AWD & 4 x 4
    • Transmission & Clutch
    • Ecoboost
    • Hybrid
    • 2.0L Zetec
    • 2.3L Duratec
    • 2.5L Duratec
    • 3.0L Duratec
  • Proving Grounds
    • Testing 1-2-3
  • Ford Escape: Tech

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Current Vehicle

Found 2 results

  1. Picked up a high mileage '04 Limited 4WD with the 3.0 for my son turning 16 soon. We've done quite a bit to get it ready for the road, but now having a problem diagnosing the brake light and ABS light. They come on randomly. Sometimes when starting to drive, there will be no lights on, then after a few minutes of driving the brake light and ABS light will turn on and stay on until the car is turned off again. Sometimes when it's started, it will have just the ABS light on, sometimes just the brake light, and sometimes both, and sometimes no lights. I have a scanner with ABS, and it shows no codes set for ABS. Fluid is full, and there are no leaks. Brakes seem to work fine, but I have not tested it hard while the lights are on. Where to start? Replace the brake level sensor maybe?
  2. Having 2 current issues. 1. OEM Sunroof left side will not go up or down. Slightly goes goes down on its own so will leak if I do not push it back up. Cannot find anyone local to replace/repair. So looking for ideas... 2. AWD and ABS lights come on after going above 65 for a couple minutes. Sometimes goes off when get off highway, sometimes not until turn vehicle off. I do not see how the following would affect this and not sure of this has anything to do with it but it was not happening before I did a tune up. (Oil change, new spark plug wires, spark plug). I checked the tone rings, no codes show on scan machines while lights are still on, sensors wouldn't be bad at only going over 65 MPH.
×